Nuffnang ads

UMRAH ZIARAH 2014

UMRAH ZIARAH 2014

Thursday, January 31, 2013

PAKEJ PULAU TIOMAN 2013

PAKEJ 3 HARI 2 MALAM

PAKEJ 4 HARI 3 MALAM

TENTATIF

104 comments:

  1. SALAM WAN.. NAK TANYA MASIH ADA LAGI KE PAKEJ NI..SAYA BERMINAT PADA PAKEJ 3H2M

    ReplyDelete
  2. Wasalam. Pakej yang sama, harga dah berubah... Blh bg email sy hantar detail

    ReplyDelete
  3. tolong hantar detail kat saya juga..
    azim_atuk@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Salam. Boleh emailkan sy harga pakej ke pulau tioman 3hari 2 malam 7jun - June?Pakej 2 org 1 bilik 15pax

    sabrinaezaty@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. salam..tlg email pakej 3 hari 2 malam utk 10 org pada 28-30 june ini..bg harga yg plg murah..1 bilik 4 atau 5 orang pn boleh..email ke noramiramuhamad@gmail.com
    Tq..

    ReplyDelete
  6. Pakej 3h2m untuk 2org 1bilik.hrga same ke if nk pegi bln 10.email blackais_s@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  7. Hello, can you please email me the detail for 3 day 2 night for September? My email is bellerazr@yahoo.com thank you in advance

    ReplyDelete
  8. Tlg email kt sye pakej 3d2n .
    linda_dido88@yahoo.com
    Thz..

    ReplyDelete
  9. Email kt I pakej 3hari 2malam.. 1room for 2person..total 4pax..email: meera.edora@rocketmail.com

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum..bole email ke saya tak harga untuk seorang ke Tioman pada 26hb Jun 2013-30hb Jun 2013...thanks

    aien_delta@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. salam tlg emailkan pekej 3h2m pada tarikh 23/25 ogos 2013.u ada x challet yg ada 2 bilik? tq

    ReplyDelete
  12. salam , ada lg tak promotion ni ? 2 org sebilik . 3d2n . ?

    email : fatimahsakinah94@yahoo.com

    tq

    ReplyDelete
  13. Email detail fahmi8936@gmail.com

    ReplyDelete
  14. email detail dekat ms.syazwanni_mr@yahoo.com

    thx :)

    ReplyDelete
  15. boleh bg email pakej pulau tioman 3d2n for 5 people..badget cost..syah_2889@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. hantar detail pada saya jugak. berminat untuk pakej 3 hari 2 malam. 5 orang. ini email saya. melyssagrastogi@gmail.com

    ReplyDelete
  17. boleh email pakej pulau tioman 6d5n for 2 people. budget cost. saramahhmood@gmail.com

    ReplyDelete
  18. tolong email detail pakej untuk 2d 1n..
    person - 11 adults 4 child.

    azwa878@gmail.com

    tq.. :)




    ReplyDelete
  19. salam..tlg email pakej 3 hari 2 malam utk 4 org pada 4-6 Oct ini..bg harga yg plg murah..1 bilik 4 atau 5 orang pn boleh..email ke azaelliani@yahoo.com
    Tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam bos, harga terbaik untuk bos.. saya dah sent

      Delete
  20. utk 14-16 sept ade kosong? 1 bilik 3org...
    rarevolution2013@gmail.com

    ReplyDelete
  21. email sya untuk pakej 3h 2mlm - 1 bilik (2 org) untuk october 2013

    sofiahtc@gmail.com

    ReplyDelete
  22. email sy pakej 3h2mlm 1 bilik 2 org..nak pegi nov 2013..
    baizurah_7883@yahoo.com

    TQ

    ReplyDelete
  23. Salam... Boleh emailkan sy harga pakej ke pulau tioman 2 hari 1 malam utk 5-6hb Oktber?Pakej 2 org 1 bilik...
    schafieyka90@gmail.com..

    ReplyDelete
  24. Hi. emailkan pakej 4 org 3D2N pulau tioman utk 10,11 dan 12 oktober ni..
    ayien_lulu@yahoo.com. thank you :)

    ReplyDelete
  25. Email kan sye...miszha1402@gmail.com...25/dis - 27/dis...8dewasa..2kanak2...satu bilek 4-5 org....diskaun rate ok...

    ReplyDelete
  26. Email saya untuk 3 dewasa 2 kanak-kanak. 3D2N utuk bulan disember 2013. Email tudungonline@gmail.com. Tq

    ReplyDelete
  27. blh email kan utk 10 dewasa 7 kanak2 pada 21 dec 2013 pakej 3h2m ke jimiejue@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. emelkan saya pakej 3 hari 2 malam....utk 2 org pada 20hb oct 2013

    ReplyDelete
  29. assalam..bole x emailkan saya pakej budget tuk 8 orang dewasa 2 kanak2( 3 thn & 1 thn ) tuk 3 ari 2 mlm...emai: airynnz@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'salam bos.. bos nak masuk bila? boleh x sms/ whaht apps 0192941683 wan tioman

      Delete
  30. salam email pada sy untuk honeymoon 8-11-13 hingga 10-11-13

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam bos.. maaf.. pakej honeymoon tiada bos..

      Delete
  31. emailkan pd sy pakej 3h2m shah6639@gmail.com
    better kalau ada 3-4 bilik dlm satu homestay @ penginapan.
    Anggaran dlm 6 kluarga, 7 kanak-kanak & 1 baby.

    ReplyDelete
  32. Assalammualaikum. ..
    nk tanya pakej 3h2mlm tuk 2014...
    email detail to maz5332@gmail.com...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam bos.. untuk tahu 2014 kena tunggu 2014 boss

      Delete
  33. tolong email untuk pakej 2 orang 3 hari 2 malam, 26-28/10/2013 m.faiz9090@gmail.com

    ReplyDelete
  34. boleh bg rate utk raya cina 2014 utk 4 family ASAP tak?
    dewasa - 8 orang
    knk2 bwh 3thn - 2 org
    knk2 4 - 13thn - 4org
    zila82_sktu@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk raya cina nnti kami akan bertahu kelak bos..

      Delete
  35. Please email remeskin@yahoo.com utk pakej 3D2N utk 2 org on 29th Nov - 1st Dec 2013. Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. monsum dah sekarang bos.. klu bos tak kesah kami lg x kesah..tkt aktiviti terbantut je nnti call 0192941683 wan

      Delete
  36. assalam....emeilkan saya pakej
    2 org dewasa...2 org kanak2 umur 9-10 thn & seorang kanak2 umur 6thn
    (total 5org)...
    pakej skali dengan penginapan, pengangkutan, makan minum barbeque, snockling, taman marine...etc..
    emeil:ct.azmer@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam bos.. skrg sudah tiba monsun.. tidak sesuai untuk family yg bawak anak... cuaca x menentu dah skrg...

      Delete
  37. DATE...NoV ATAU dISEMBER 2013 NI...Plss reply sent email yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. bos.. skrg dah tiba musim monsun.. jika bos nk masuk kami ok je.. xde mslh..

      Delete
  38. Emailkn saya pakej utk 3 hari 2 mlm bagi 3/4 org .

    Dannybadrul7@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam bos, terima kasih dengan pertanyaan, maaf bos sekarang monsun lagi bos.. untuk harga 2014 masih belum keluar lg bos...

      Delete
  39. emailkan saya pakej 3hari 2malam bagi 5/6 orang utk tahun 2014, mac

    nurhusnani@rocketmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam bos, terima kasih dengan pertanyaan, maaf bos sekarang monsun lagi bos.. untuk harga 2014 masih belum keluar lg bos...

      Delete
  40. emailkan pakej 3H2M bagi 5 org untuk tahun 2014, May..segera.. ;)
    aznieda_8@yahoo.com.
    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam bos, terima kasih dengan pertanyaan, maaf bos sekarang monsun lagi bos.. untuk harga 2014 masih belum keluar lg bos...

      Delete
    2. agak2 bile bole kuar berita baik tahun 2014 nie tuan...??

      Delete
    3. InshaAllah Bos hampir bulan 1 2014 nnti ya bos.. kami masih cuti rehat lama.
      Dec-Feb (cuti)

      Delete
    4. nnti email ye kt aznieda_8@yahoo.com.. pakej 3H2M bagi 5 org untuk tahun 2014 bln Mei..thank you

      Delete
  41. Salam, nak dpt kn maklumat pakej 3h2m ke pulau tioman pada bln Mac ( cuti sek ) tahun 2014. Ini Emailsy [ idham_lihan82@yahoo.com.my ]

    ReplyDelete
  42. Salam. Email kan saya pakej utk akhir bulan ni, 3h2m utk dua org. Iekashabuya@gmail.com

    ReplyDelete
  43. pakej diatas ade lagi tak??
    kalu ade tolong anta detail di fadilafadh@gmail.com
    a.s.a.p
    tq

    ReplyDelete
  44. Salam. pakej 3h 2m untuk 2014 bulan 4 dah ada? Tolong email kan boleh? fatinnanie93@yahoo.com thank you

    ReplyDelete
  45. salam.nak tanya pakej 3 hari 2 malam utk seramai 20-30 orang
    email ke siti_Suaidah91@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. selamat sejahtera :)

    boleh saya tahu berapa pakej untuk student trip dalam 40 org untuk 3hari 2 malam?

    atau pakej apa yang terbaik untuk trip kami sebagai student yang paling murah dan berbaloi?


    ** nak tanya juga , boleh tak kalau nak kecualikan makanan daripada pakej tu? harganya pula bagaimana ye?

    bole email harga pakej ke siiti1289@gmail.com

    maklum balas pihak anda amat saya hargai dan saya dahulukan dengan ucapan terima kasih =]

    ReplyDelete
  47. salam. boleh email pakej anda kpd sy? jaazliahmad@gmail.com
    thanks...

    ReplyDelete
  48. Nak detail ye ..danielledanish24@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. Hi. Pkej utk 3 org satu bilik. 2-4 may 2014. Emelkan detail kat neo_pirates90@yahoo.com. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye.. Selaamt petang bos.. ya..saya sudah sent bos..

      call/sms/wechat/telegram: 0192941683 wan tioman

      Delete
  50. Salam, blh emailkan pakej 3org, 3 hr 2 mlm utk hujung bln may.
    suraya_jamaluddin@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam bos, hujung bulan May sudah full.. saya sudah sent detail ke akaun email bos.

      call/sms/wechat/telegram: 0192941683 wan

      Delete
  51. blh tlong emailkn pakage utk 2 org 1bilik 3 hari 2 mlm awal bln 6
    miramolek89@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye.. Selamat malam bos.. ya..saya sudah sent bos..

      call/sms/wechat/telegram: 0192941683 wan tioman

      Delete
  52. tolong emailkan detail package utk 4hari 3malam .. megatbadulzaman@gmail,com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye.. Selamat pagi bos.. ya..saya sudah sent bos..

      call/sms/wechat/telegram: 0192941683 wan tioman

      Delete

Nuffnang ads

Popular Posts

.

.