Popular

Aku seorang pekerja | Pulau Tioman | Kg. Genting, Tioman

Rasanya sudah sekian lama tidak update blog, almaklumlah bulan Ramadhan yang lepas, tidak bz customer takde masuk. sekarang dah mula bz sedikit. Seperti biasa lah pekerjaanku bawak customer pusing pulau, bawak pergi Marine Park & Renggis Island, sebelah petang siapkan BBQ dinner untuk customer. 24 jam hanfon sentiasa on. sedikit perkongsian gambar untuk kawan-kawan yang nak datang tioman.




Previous
Next Post »

2 ulasan

Catat ulasan
Izan Naura
AUTHOR
17.4.14 delete

Kalau menginap di Panuba inn bley jgk ke sewa utk pusing2 pulau ? Dan brape tambang?

Reply
avatar
18.4.14 delete

jika bos dah booking Panuba, disana ada khidmat sewa boat juga.. kalau saya free xde keje boleh la.. :)

Reply
avatar