3D2N

Day 1 
Depart to Kg. Genting by ferry from Mersing’s Jetty.
Welcoming drinks and check in. 
Dinner and free and easy activities. 

Day 2 
Breakfast, 
Depart for round island trip (Duty Free Shop, Marine Park and Rengis Island),
packed lunch, 
BBQ dinner and karaoke session,
free and easy activities.

Day 3 
Breakfast and check out.
Depart to Mersing.

140 ulasan

Catat ulasan
Siti dottie
AUTHOR
23.2.15 delete

Brpe hrga utk pkage ni.... Blh email detail x.....
sitidottie@gmail.com
Tq

Reply
avatar
2.3.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-) kerana menghadiri wedding sepupu

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
cik tulip
AUTHOR
5.3.15 delete

Assalamualaikum. boleh bagi quotation untuk 3d2n and if nak dengan snorkeling activity. 7-8 pax. dalam bulan may. khamis-sabtu. terima kasih the1990blacktulip@yahoo.com

Reply
avatar
6.3.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
8.3.15 delete

salam
emailkan saya quotation untuk 3h 2m untuk 2 orang dewasa tarikh 21,21,22/03/2015.
anah.pls@gmail.com
terima kasih

Reply
avatar
kums bengs
AUTHOR
9.3.15 delete

assalam. email quo ke kumbeng@gmail.com utk 3h2m start 14/3, 2 dewasa n 5 kanak2. tq.

Reply
avatar
10.3.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.



#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
10.3.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan. tetapi date yang tuan/puan nak itu sudah fully book



#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
Sharifah ain
AUTHOR
15.3.15 delete

Assalamualaikum. boleh bagi quotation untuk 3d2n and if nak dengan snorkeling activity.8 dewasa 2 kanak2 umur 4 thn ke bwh. dalam bulan may. terima kasih

shnadhiratulain@gmail.com

Reply
avatar
16.3.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.



#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
Nurul baiti
AUTHOR
21.3.15 delete

hi boleh email sy full pakej utk 3D2N pada 17/4/15-19/4/15 untuk 2 org dewasa. thanks nurulbet92@gmail.com

Reply
avatar
mia fatini
AUTHOR
21.3.15 delete

saya ingin dapatkan harga pakej untuk 3D2N dari 24-26/04/15 untuk 4-6 org. Pls reply to syazril_alani@yahoo.com

Reply
avatar
iyra syahirah
AUTHOR
21.3.15 delete

Salam. Boleh bg detail utk 6dewasa 4kanak2..3h2m.
harga kanak2 tolak 75%harga dewasa ya?
iyrasyahirah2910@gmail.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
21.3.15 delete

Bole beri quote 3h2m utk 3 org termsk snorkelling?? Bercadang utk bercuti pd 2-4 april. Mohon emel ke azizahtamsi@gmail.com. tq

Reply
avatar
22.3.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights
#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
22.3.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights
#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
22.3.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights
#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
22.3.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights
#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
24.3.15 delete

Salam..ade x pakej tuk salang beach resort..tuk 3h 2n..mohon antr ke email shane_asyrani@yahoo.com.my..thankz..

Reply
avatar
25.3.15 delete

wasalam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights
#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
26.3.15 delete

Bole emailkan pakej 3h2mlm utk 10 org termasuk snorkelling.. bercadang nk cuti 9-11 mei ni.. tlg emailkan ke nazhirahyusof89@gmail.com

Reply
avatar
26.3.15 delete

Salam.
Selamat Malam❤
Saya sudah sent detail ke email nazhirahyusof89@gmail.com tuan/puan.

#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
30.3.15 delete

As salam.Boleh tolong emailkan pakej 3h2mlm utk 20 org . bercadang nk cuti 30/4 - 3 mei ni.. pakej ni termasuk penginapan ker? tlg emailkan ke zalela@acmar.com & zalelarahman83@gmail.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
30.3.15 delete

boleh emailkan pakej 3hari 2malam untuk 2 orang? nak pergi pertengahan mei 2015. Ada diving course tak kat sana?

bumblekuning@yahoo.com

Reply
avatar
31.3.15 delete

Wasalam..
jika masuk 29/04/2015-01/05/2015 (3H2M) boleh lah...
harga ya termasuk penginapan semua skali lah bos
jika on boleh wassap abang wan 0192941683:-)

Reply
avatar
31.3.15 delete

Salam.
Selamat Malam❤
Saya sudah sent detail ke email nazhirahyusof89@gmail.com tuan/puan.

#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
6.4.15 delete

salam, boleh emailkan pakej 3hari 2 malam untuk 2 orang ke salang beach resort? atau pakej termurah time labour day nanti..tq

email : noofaa2003@yahoo.com

Reply
avatar
6.4.15 delete

Salam.
Selamat petang ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-)
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
14.4.15 delete

Assalam...blh emailkan kt saya utk pakej pulau tioman...4 dewasa... 3 hari 2 mlm...pada 29 - 31 Mei 2015..tq...
email : azlan_hawa@yahoo.com
tq....

Reply
avatar
14.4.15 delete

Salam.
Selamat petang ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© wwwpercutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
15.4.15 delete

salam , ble email saya details pakej 3D2N , 24 - 26 APRIL , saya dari kl , kena gi mersing jetty lah kan .. family , 2 anak , 5tahun , 2tahun
email : rosmawati_razali@yahoo.com

Reply
avatar
15.4.15 delete

salam , boleh emailkn kpd saya quotation untuk hujung bulan mei dan awal bulan jun utk 3 dewasa pakej 3D2N termasuk aktiviti snorkeling.. email shazhaniss@gmail.com . terima kasih :)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
15.4.15 delete

salam , ble email saya details pakej 2D1N , 16-17Mei 2015 saya dari KL, 3 dewasa
email : hanaannais@gmail.com

Reply
avatar
18.4.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
18.4.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
18.4.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
29.4.15 delete

Salam
Boleh emailkn kpd saya quotation untuk hujung bulan julai dan awal bulan ogos (31/07-02/08/15) utk pakej 3D2N (2 org dewasa) dn trmssuk aktiviti snorkeling..ad x yg naik feri dri jeti tanjung gemuk?

email luvlyizzati@yahoo.com
Terima kasih..

Reply
avatar
4.5.15 delete

Boleh emaikan kpd sye pakej 3D2N (2 org dewasa) untuk 16/5/15-18/5/15
..ladybird1183@gmail.com..Tq

Reply
avatar
Bie Bella
AUTHOR
6.5.15 delete

Assalamualaikum..

Nak detail Pakej 3D2N untuk 2 orang.. 25 - 27 Mei 2015

biebella82@gmail.com // wasap 012-6095915

tq :p

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
8.5.15 delete

salam...blh bg harga pakej untuk 3D2N bg 2 dewasa 3 kanak2 15-17 ogos 2015...email ke hafizah.jazmi@yahoo.com
tq...

Reply
avatar
9.5.15 delete

Salam.
Selamat petang ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, kerja-kerja macam abang wan biasalah berhadapan dengan cuaca panas, dah gelap pun wajah ni hehehe.. semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
9.5.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, kerja-kerja macam abang wan biasalah berhadapan dengan cuaca panas, dah gelap pun wajah ni hehehe.. semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
9.5.15 delete

Salam.
Selamat petang ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, kerja-kerja macam abang wan biasalah berhadapan dengan cuaca panas, dah gelap pun wajah ni hehehe.. semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
9.5.15 delete

waalaikumussalam.. dah whatsapp :-)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
10.5.15 delete

Salam,boleh bagi quotation untuk 4org termasuk snorkeling pada 8jun -10jun(3d2n)
Emailkan pada gnisa23@gmail.com.thanks ya

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
12.5.15 delete

Salam, boleh email quotation package 7dewasa for 3D2N. 31 may to 2 jun 15. Still available? Email to : zurainijet@gmail.com tq

Reply
avatar
12.5.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, kerja-kerja macam abang wan biasalah berhadapan dengan cuaca panas, dah gelap pun wajah ni hehehe.. semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
12.5.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Bilik ada lagi pada date tu .. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, kerja-kerja macam abang wan biasalah berhadapan dengan cuaca panas, dah gelap pun wajah ni hehehe.. semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
16.5.15 delete

salam. boleh email sy qutation utk 2 org. tarikh 28-30 ogos. thanks.
email: fazirasulong@gmail.com

Reply
avatar
NiEsAhAsAn
AUTHOR
16.5.15 delete

salam..boleh emailkan sy quotation untuk 3 org dewasa.. tarikh 08/06/2015-10/06/2015..
email aiskrimvanila.91@gmail.com
terima kasih..

Reply
avatar
MamaAzlina
AUTHOR
18.5.15 delete

Salam. Tolong email kan pakej full board 3d2n untuk 4 orang dewasa dan seorang kanak-kanak ke azlina.subaha@gmail.com

Reply
avatar
18.5.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Bilik ada lagi pada date tu .. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, kerja-kerja macam abang wan biasalah berhadapan dengan cuaca panas, dah gelap pun wajah ni hehehe.. semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
18.5.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Bilik ada lagi pada date tu .. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, kerja-kerja macam abang wan biasalah berhadapan dengan cuaca panas, dah gelap pun wajah ni hehehe.. semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
18.5.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Bilik ada lagi pada date tu .. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, kerja-kerja macam abang wan biasalah berhadapan dengan cuaca panas, dah gelap pun wajah ni hehehe.. semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1000/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
21.5.15 delete

Bole emailkan saya pakej 3d2n untuk 4 dewasa 4 kanak2... tarikh 5/6 - 7/6/2015
azri_loyai@yahoo.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
25.5.15 delete

hai boleh email saya quotation untuk 4pax estimated date is early august. thank you.
email; nurullasyikinrazali@gmail,com

Reply
avatar
ija ram
AUTHOR
26.5.15 delete

Assalamualaikum..
Saya Ija..
Boleh email quotation utk 10-15org, date dlm pertengahan September 2015.
Email saya ijaram284@gmail.com

Terima kasih.

Reply
avatar
26.5.15 delete

Salam... maaf bos.. sudah full date tersebut

Reply
avatar
26.5.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
26.5.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
1.6.15 delete

Salam, saya Yati. Boleh emailkan pakej 4 dewasa 3 hari 2 malam. Estimated date early August. Ni email saya : hunney_s@yahoo.com TQ

Reply
avatar
1.6.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
4.6.15 delete

Salam, bole email pd sy pakej 3h2m inc snorkeling for 10org dlm bulan ogos/ september ? tweet_27gurlz@yahoo.com

Reply
avatar
4.6.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
7.6.15 delete

Salam...mohon quotation untuk 3H2M...7-8pax..fullboard pakage...
Email kn ke alaminredz92@gmail.com...tq

Reply
avatar
11.6.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
22.6.15 delete

salam.mohon emailkan saya quotation 3h2m untuk 20-30 pax (student) . Email yaya9327@gmail.com

Reply
avatar
27.6.15 delete

Salam.
Selamat petang ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
27.7.15 delete

Salam.. mohon email details quotation ke dhabitah_thani@yahoo.com utk 3h2m dlm lingkungn 10 org dewasa 7 org kanak-kanak. Kalau ade utk family package lagi okay. terime kasih. :)

Reply
avatar
zami shukri
AUTHOR
28.7.15 delete

salam, bole mntak detail ngn hrga full pakej 3h2m untuk 2org pada 21-23/10/15. klo boleh nk naik feri melalui jeti tnjung gemok. ad pape info kt email zamishukri@gmail.com... tq

Reply
avatar
dinie sanie
AUTHOR
5.8.15 delete

Salam, mohon emailkan fullboard package 3h2m dan 4h3m untuk 5-12pax
diniesanie@yahoo.com

Reply
avatar
5.8.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan. maaf kerana lambat, abang wan sibuk sikit dengan pelancong tak sempat nak buka blog... jangan marah yeee :-)

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
6.8.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
6.8.15 delete

Salam.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
10.8.15 delete

Salam, Emailkan sy Quotation 3d 2n tuk 2 orang, date 28/8/2015 - 30/8/2015.
Email to lieya_jb91@yahoo.com

Reply
avatar
10.8.15 delete

wasalam. terima kasih diatas komentar. untuk pengetahuan awak. date 28/08/15-30/08/15 sudah full.. jika nak boleh masuk 30/08/15..
abang wan sudah sent detail ke acc email awak..

© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
12.8.15 delete

salam.mohon emailkan saya quotation 3h2m untuk 2 orang dewasa.. tarikh 19.8.15-21.8.15. email : linie_koin@yahoo.com.sg

Reply
avatar
12.8.15 delete

Salam. Thank you for your question.
Selamat petang ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Lili Sofea
AUTHOR
15.8.15 delete

Bole bg sy harga untuk 15-20 org? Dan ade activity snorkeling x?
sofea442@gmail.com
Tq

Reply
avatar
15.8.15 delete

Salam. Thank you for your question.
Selamat tengahari ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
afiqah ika
AUTHOR
17.8.15 delete

bpe hrga kalo 3d 2n utk dua org ya?

Reply
avatar
19.8.15 delete

Hi.. how are u.. pls put u r email below..

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
25.8.15 delete

salam.. boleh emailkan saya quotation 3h2m untuk 2 orang dewasa.. tarikh 29.9.15-1.10.15. email : nur_hanisah08@yahoo.com

Reply
avatar
25.8.15 delete

Salam. Thank you for your question.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
26.8.15 delete

Salam..tolong bagi quotation untuk 3d2n untuk 2 orng dewasa pada 1-4/9/2015 ni..
Email: asrafarif@yahoo.com

Reply
avatar
26.8.15 delete

Salam. Thank you for your question.
Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
31.8.15 delete

Salam..tolong bg quotation untuk 4org. 3D2N.
Date: 25/9/2015-27/9/2015
Email: im_xscar7@yahoo.com

Reply
avatar
3.9.15 delete

Salam. Thank you for your in this blog.

Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
aiman syuhada
AUTHOR
4.9.15 delete

hello can u give more information for this package ? email me nurul_syuhada156@yahoo.com

Reply
avatar
7.9.15 delete

Salam. Thank you for your in this blog.

Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Aen Barakat
AUTHOR
10.9.15 delete

Salam. Boleh bagi quotation utk 4org 3D2N 18-20 September 2015? Terima kasih.
aenbarakat@gmail.com

Reply
avatar
10.9.15 delete

Salam. Thank you for your in this blog.

Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
TheMisterZane
AUTHOR
10.9.15 delete

boleh saya dapatkan quoation utk 3d2n untuk dua orang zaneakmal@gmail.com

Reply
avatar
12.9.15 delete

Salam abg wan..boleh email pada sy quotation utk 2 org 3d2n..dalam cadangan ingin bercuti di pulau tioman 12-14nov..trima kasih. areg_izariahs@yahoo.com

Reply
avatar
13.9.15 delete

Salam. Thank you for your in this blog.

Selamat tengahari ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
13.9.15 delete

Salam. Thank you for your in this blog.

Selamat tengahari ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
8.10.15 delete

Email saya kos per person 3d2n full package. Muhd.shahizuddin@gmail.com

Reply
avatar
8.10.15 delete

Salam. Thank you for your in this blog.

Selamat pagi ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
Nurul Adilaa
AUTHOR
13.10.15 delete

assalamualaikum.tolong emailkan package untuk 5orang 3d2n ntuk 7-9 nov.
emailkan segera yee.terima kasih :)
nuruladilaa88@gmail.com

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
15.10.15 delete This comment has been removed by the author.
avatar
meena meenu
AUTHOR
15.10.15 delete

Hi,tolong e-mail kan saya pakej utk 3 org dewasa 3D n 2N.nak gambar bilik sekali.11/11/15-13/11-15 . shrimeenu83@gmail.com

Reply
avatar
17.10.15 delete

Salam. Thank you for your in this blog.

Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
17.10.15 delete

Salam. Thank you for your in this blog.

Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1050/pax 3 Days 2 Nights
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM50 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
Baba Umie
AUTHOR
20.10.15 delete

Bole beri quote 3h2m utk 2 org termsk snorkelling?? Bercadang utk bercuti pd 26-28 November.kalau hotel kami kena book sendiri kr.kalau dr kuala lumpur nak ke jetty mersing brapa jam yr.blh bg skli jadual prjalanan ferry nk kr pulau tioman.Mohon emel ke Chintasri@ymail.com atau wassap 0179604425 tq

Reply
avatar
sherin ijam
AUTHOR
21.10.15 delete

salam, pakej 3D2N available tak utk Dec 2015 ni utk 2 org..bole email or whatsapp sy sherinakunaidi94@gmail.com / 0137849234

Reply
avatar
22.10.15 delete

Salam. hi

Saya abang wan bernombor telefon 0192941683, disini saya ingin memaklumkan bahawa date tersebut boleh jadi kami tidak beroperasi kerana boleh jadi cuaca tidak mengizinkan.. jika ada sebarang keraguan boleh hubungi saya di talian yang tertera diatas.. terima kasih kerana sudi menurunkan komen disini..

#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com / tiomanwan@gmail.com

© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
22.10.15 delete

wa'alaikumussalam. salam hormat, abang wan disini ingin memaklumkan bahawa tarikh tersebut kami di Pulau Tioman tidak beroperasi mengadakan aktiviti snorkeling atau sebarang aktiviti yang berkaitan. insyaAllah kita berjumpa di tahun hadapan 2016 akhir bulan 1 insyaAllah.. sebarang keraguan boleh hubungi abang wan direct. 0192941683 :-)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
16.11.15 delete

Asalammualaikom..Boleh tolong emailkan pakej 3h2mlm utk 8 org . bercadang nk cuti 14/4 - 16/4.. tolong senaraikan semua pakej yang ada dan semua harga bagi setiap pakej yang disediakan.. tlg emailkan ke hanafishaupi@gmail.com & zahirhashim@live.com. sekian terima kasih

Reply
avatar
8.12.15 delete

Salam. Thank you for your in this blog.

Selamat pagi ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1100/pax 3 Days 2 Nights [2016]
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM100 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
Azhar
AUTHOR
4.2.16 delete

Salam,
Boleh email pada saya harga pakej 3 hari 2 malam, untuk 2 orang dewasa, nak check in pada 25 feb 2016 hingga 27 feb 2016.
Email ke azharshidik@gmail.com
Terima kasih

Reply
avatar
6.2.16 delete

Wassalam.. abang wan sudah sent details ke acc awak...

call / whatsapp: 0192941683

Reply
avatar
tyran raptor
AUTHOR
14.2.16 delete

Boleh email ke saya harga utk per pax pekej 3d2n tyranraptor@ gmail.com
Terima kasih

Reply
avatar
23.2.16 delete

Assalamualaikum.
terima kasih diatas komentar tuan/puan.
abang wan sudah sent details pakej ke acc email tuan/puan

terima kasih dan selamat malam...

@www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
26.2.16 delete

salam saya nak tanya pakej 3D2N untuk 5orang bagi tarikh 4/5/6 MARCH masih available?... email dekat saya zaidiedy@ymail.com.

p/s: xde harga student ke??..kami xkesah bilik xde aircond..heheh..boleh emailkan skali mcm mane flow utk pakej ni?

Reply
avatar
26.2.16 delete

wassalam..
terima kasih diatas komentar tuan/puan.
kita sudah communicate thru whatsapp..

terima kasih dan selamat tengahari...

@www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
hAni
AUTHOR
4.3.16 delete

boleh tau ada pakej honeymoon tak?

Reply
avatar
6.3.16 delete

boleh puan.. boleh berikan email?

Reply
avatar
iTeK_bEt@k
AUTHOR
14.3.16 delete

Boleh sy dptkan pakej honeymoon tuan?
Minta email ke zaiaz.8837@gmail.com

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
14.3.16 delete

Mimihusaira@yahoo.com

Reply
avatar
23.3.16 delete

Assalamualaikum.
terima kasih diatas komentar tuan/puan.
abang wan sudah sent details pakej ke acc email tuan/puan

terima kasih dan selamat malam...

@www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
23.3.16 delete

Assalamualaikum.
terima kasih diatas komentar tuan/puan.
abang wan sudah sent details pakej ke acc email tuan/puan

terima kasih dan selamat malam...

@www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Shakila Fendi
AUTHOR
10.4.16 delete

Assalamualaikum. boleh bagi quotation untuk 3d2n and if nak dengan snorkeling activity. 2 org dewasa.. 1 katil quen.. boleh bagi gambar bilik sekali.. dalam hujung bulan april nih.. shakilafendi88@gmail.com

Reply
avatar
12.4.16 delete

Salam. Details harga utk 2 dewasa termasuk snorkling. 6-8 may 2016. Termasuk masa jadual yg harus sampai di mersing. T.kasih..

Reply
avatar
17.4.16 delete

Waalaikumussalam.
terima kasih diatas komentar tuan/puan.
abang wan sudah sent details pakej ke acc email tuan/puan

terima kasih dan selamat berhujung minggu...

@www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
17.4.16 delete

Waalaikumussalam.
terima kasih diatas komentar tuan/puan.
mohon turunkan email tuan / puan untuk selanjutnya

terima kasih dan selamat berhujung minggu...

@www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
ashburn kalid
AUTHOR
21.4.16 delete

Assalamualaikum. boleh bagi quotation untuk 3d2n dengan snorkeling activity. 2 org dewasa.. 1 katil quen.. boleh bagi gambar bilik sekali.. dalam pertengahan bulan Mei nih..

Reply
avatar
21.4.16 delete

Waalaikumussalam, tuan boleh turunkn email di ruang komen bagi memudahkan tugas saya..

terima kasih dan selamat malam...

@www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
23.4.16 delete

As salam
Boleh dapat qou utk tarikh 1 hingga 3 jun 2016
Package 3d2n utk 1 falimy dewasa semua. Total 4 org anak lelaki 1 dan anak perempuan 1.

Klu boleh utk 4d 3n juga

Email. rahmanabukasim@gmail.com

Reply
avatar
Kin jab
AUTHOR
2.5.16 delete

email kan ke eykinjab@gmail.com
tq

Reply
avatar
17.5.16 delete

Waalaikumussalam.
terima kasih diatas komentar tuan/puan.
abang wan sudah sent details pakej ke acc email tuan/puan
Maaf diatas kelewatan.
terima kasih dan selamat malam..

Booking Ferry Ticket
@www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
17.5.16 delete

Waalaikumussalam.
terima kasih diatas komentar tuan/puan.
abang wan sudah sent details pakej ke acc email tuan/puan
Maaf diatas kelewatan.
terima kasih dan selamat malam..

Booking Ferry Ticket ->Booking Ferry Ticket
@www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
Mr E
AUTHOR
29.6.16 delete

Hi, boleh emailkan pakej fullboard utk 13 dewasa dan 11 kanak2 eddywijaya@gmail.com. Plan utk tahun 2017. somewhere may gtu.. anggaran pun ok.

Reply
avatar
Nabella Dyana
AUTHOR
30.6.16 delete

bole email sy detail utk percutian 3h2m dan hrge nye sekali x..
nabelladyana21@gmail.com

Reply
avatar
muhd izuan
AUTHOR
19.7.16 delete

Tolong email utk harga pakej 4 org 3 hari 2 malam. muhdizuan01@gmail.com

Reply
avatar
muhd izuan
AUTHOR
19.7.16 delete

Tolong email utk harga pakej 4 org 3 hari 2 malam. muhdizuan01@gmail.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
16.12.16 delete

Hye..bole sy tau itinerary dan hrga pakej untuk 3d2n..snorkeling or diving?

teen_brother@yahoo.com

Reply
avatar
amzar amin
AUTHOR
27.12.16 delete

assalam..

boleh bagi harga pakej 3 hari dua malam untuk family day (30orang)

(nurhidayah@sirim.my)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
27.12.16 delete

Assalam bleh email sy tak harga pakej 3 hari 2 malam - haflina_85@yahoo.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
6.4.17 delete

PM PAKEJ 3D2N. mnidzamca@gmail.com

Reply
avatar
6.4.17 delete

Hi cik, saya telah menghantar harga pakej ke acc email cik.. nanti cik maklum ya jika bersetuju dengan pakej yang diberi..

Reply
avatar