Popular

Ferry Schedule For June 2017 (Mersing - Tioman - Mersing) And (Tanjung Gemok - Tioman - Tanjung Gemok)Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Sejahtera. Apa khabar kepada pengunjung yang abang wan hormati dan kasihi, abang wan berharap semua berada didalam keadaan sihat walafiat. Hari ini boleh dikatakan ramai juga pelancong yang memasuki Pulau Tioman bercuti bersama keluarga. 
Kepada pengujung yang ingin membeli tiket feri ke Pulau Tioman, tuan puan boleh dapatkan tiket tersebut dengan menghubungi abang wan di talian 019-2941683, harga tiket feri adalah RM35 sehala untuk dewasa dan RM30 sehala untuk kanak-kanak.
Tuan puan boleh terus ke link ini http://www.wantioman2u.com/p/official-tioman-ferry-ticket.html untuk membuat pembelian. Selepas sudah membuat pembayaran tuan puan mohon mengisi borang pembelian tersebut selepas membuat pembayaran. Sekiranya abang wan tidak menghubungi tuan puan dalam dua jam selepas tuan puan mengisi borang tersebut, tuan puan boleh menghubungi abang wan di talian seperti abang wan nyatakan. Sekian dahulu dari abang wan, wassalam.


Previous
Next Post »