Popular

Keadaan Terkini Di Pulau Tioman With Drone | 07 November 2015

 Ketinggian lebih kurang 400m








Assalamualaikum w.b.t
Apa khabar semua rakyat Malaysia? Abang doakan anda semua sihat dan bergemberi bersama keluarga tersayang. Syukur segala nikmat, rezeki, kesihatan dari Allah kepada kita semua.  
I would like to wish a Happy Deepavali to all Malaysians and especially to Malaysian Hindus.
Dua tiga hari ini cuaca di Pulau Tioman molek sangat, teduh.. Gambar diatas yang dari udara abang tembak dengan Gopro menggunakan drone dan selebihnya abang snap pakai hanfon aje. Ada masa lagi nanti abang akan update lagi dimasa yang akan datang. 
Abang juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada diatas komen-komen yang membina daripada anda semua, insyaAllah abang cuba cukupkan yang mane kurang dan betulkan yang mane silap. 
Sebenarnya abang wan ni bukanlah seorang penulis hehe, takde idea lah nak tulis ape, kalau anda sudi ajar, mohon sangat-sangat ajar abang hehe. jiwa abang lain sebenarnya. ntah macam mane boleh terjebak dengan dunia blogger ni. jiwa abang suka ambil gambar itu aje. tapi kalau ambil gambar takde simpanan susah la juga kan. jadi blog ni lah tempat abang mencurah kasih haha. 

Open Water Scuba Diving 2016 [3H2M]

Rm 1100.00/person (minima 1pax)
►Ferry pergi balik. 
Meals 2 dinner, 1 lunch, 2 bfast. 
►Chalet aircond room. 
►Equipment scuba. 
►Log book. 
►Instructur fee. 
►2 shore dive n 2 boat dive. 
►Lesen open water SDI


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


kalau anda nak ambil open water diving / pakej bercuti siap snorkeling  3 hari 2 malam, 4 hari 3 malam atau pusing pulau / pakej snorkeling sahaja boleh la masukkan email korang di ruang komen, nanti abang wan send kan details nya. ✌ 

Tioman Ferry Ticket Reservations
Jika anda nak beli tiket feri sahaja boleh juga, nanti abang sediakan, klik 
1. Deposit MYR30/ seorang
2. Isi Form dan attach resit 
2.  Parking Kereta di Majlis Daerah murah dan selamat insyaAllah gambaran boleh klik DISINI 
3. Jumpa di depan kaunter no-5

✉ percutianpulau@gmail.com / tiomanwan@gmail.com
☏ 0192941683 abang wan (call / whatsapp)



Previous
Next Post »

3 ulasan

Catat ulasan
Norazura Ali
AUTHOR
4.12.15 delete

salam abg wan,

boleh bagi detail pakej snorkeling/ pusing pulau..
4hari 3 malam& 3 hari 2 malam..kalauboleh nak detail full board..nak servey2 n buat budget ni..:)

tq abg wan

Reply
avatar
Norazura Ali
AUTHOR
4.12.15 delete

email sy azurafaisal@gmail.com

Reply
avatar
8.12.15 delete

Salam. Thank you for your in this blog.

Selamat pagi ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).
Abang sudah sent detail ke email tuan/puan.

#Open Water Diving Course RM1100/pax 3 Days 2 Nights [2016]
#Discovery Scuba Diving RM150/pax
#Sewa kamera underwater RM100 for 3 Days 2 Nights
#Boat Snorkeling harga mengikut check point
#Waterfall Kg. Asah, Tioman
#Round 1 Island
#Snorkeling Tulai Island (pasir putih, halus)


#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar