Popular

OPEN WATER SCUBA DIVER LICENSE | 21 MARCH 2015











Assalamualaikum.
Selamat Sejahtera
ada tak kengkawan yang nak ambil lesen scuba? 
atau nak rasa selam dulu dalam 2 meter ke kan boleh try pakej discovery scuba
atau yang dah ada lesen, cuma nak leisure dive
dan nak upgrade advance open water diver dan rescue diver

jika anda berminat isikan email anda di ruang komen, nanti saya akan send detail pakejnya 
jom menikmati keindahan didasar laut.

photo date: 21 March 2015
uploaded by; abang wan tioman
Previous
Next Post »

39 ulasan

Catat ulasan
27.3.15 delete

boleh bgtau detail x nak ambik lesen diving harga lps gst?

Reply
avatar
28.3.15 delete

Open Water Scuba Diving [3H2M]
Rm 1000.00/pax
- Fery pergi balik.
- Meal 2 diner,1 lunch,2 bfast.
- Chalet aircond room.
- Equipment scuba.
- Log book.
- Instructur fee.
- 2 shore dive n 2 boat dive.
- Lesen open water SDI

lepas GST tidak dapat dipastikan. tetapi ini rate 2015

Reply
avatar
3.4.15 delete

assalam...pm saya pakej diving open water...
email sy fakhrul_rizzo@yahoo.com
tq

Reply
avatar
3.4.15 delete

Open Water Scuba Diving [3H2M]
Rm 1000.00/pax
- Fery pergi balik.
- Meal 2 diner,1 lunch,2 bfast.
- Chalet aircond room.
- Equipment scuba.
- Log book.
- Instructur fee.
- 2 shore dive n 2 boat dive.
- Lesen open water SDI

Harga bersih, GST tiada di Pulau Tioman

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
14.4.15 delete

pm harga untuk open water dive, dan ni under PADI ke bukan ?
wan199423@gmail.com

Reply
avatar
14.4.15 delete

Open Water Scuba Diving [3H2M]
Rm 1000.00/pax
- Fery pergi balik.
- Meal 2 diner,1 lunch,2 bfast.
- Chalet aircond room.
- Equipment scuba.
- Log book.
- Instructur fee.
- 2 shore dive n 2 boat dive.
- Lesen open water SDI

Harga bersih, GST tiada di Pulau Tioman

Reply
avatar
ArMiLa FaryLa
AUTHOR
16.4.15 delete

please pm harga discovery scuba diving (dsd) and location. Thanks!
armilafaryla@gmail.com

Reply
avatar
18.4.15 delete

RM150/person, kg. Genting

Reply
avatar
Mohd Sukri
AUTHOR
21.9.15 delete

Pm sy harga pakej untuk buat lesen scuba diving teemasuk GST
Kat email sy mohdsukrimusa@gmail.com

Reply
avatar
28.9.15 delete

Abang dah email details ke email awak..


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
NtaH La...
AUTHOR
5.11.15 delete

emailkan pada muhamad.yazid06@gmail.com

nak tahu harga ..huhu..kalau kena minggu depan nak gerak

Reply
avatar
5.11.15 delete

Abang dah email details ke email awak.. Selamat malam ya


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
wan nazrul
AUTHOR
25.11.15 delete

wannazrul21@gmail.com

Reply
avatar
29.11.15 delete

pm sye ferdian88@gmail.com

Reply
avatar
8.12.15 delete

Abang dah email details ke email awak.. Selamat malam ya


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
8.12.15 delete

Abang dah email details ke email awak.. Selamat malam ya


© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
22.12.15 delete

abg boleh pm pakej lesen open water diver utk 2016. (sfarhanamuhammad@gmail.com)

Reply
avatar
22.12.15 delete

Assalamualaikum, selamat malam. abang wan sudah sent details ke account email awak, mohon maklumbalas jika sudah menerimanya..

call / whatsapps: 0192941683
© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
6.1.16 delete

pls email detail pakej tuk 2016 kalau ada ...

ahmadiskandar_sams91@yahoo.com

Reply
avatar
7.1.16 delete

Assalamualaikum, selamat pagi. abang wan sudah sent details ke account email awak, mohon maklumbalas jika sudah menerimanya..

call / whatsapps: 0192941683
© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
9.1.16 delete

Bleh email pakej open water diver pls

mhanifamran@yahoo.com.my

Reply
avatar
17.1.16 delete

selamat petang. abang wan sudah sent details ke account email awak, mohon maklumbalas jika sudah menerimanya..

call / whatsapps: 0192941683
© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
warang boy
AUTHOR
11.2.16 delete

Boleh email open water dive brpe? Warangboy@gmail.com

Reply
avatar
12.2.16 delete

Emel saya amirulazry@gmail.com

Reply
avatar
13.2.16 delete

selamat petang. abang wan sudah sent details ke account email awak, mohon maklumbalas jika sudah menerimanya..

call / whatsapps: 0192941683
© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
13.2.16 delete

selamat petang. abang wan sudah sent details ke account email awak, mohon maklumbalas jika sudah menerimanya..

call / whatsapps: 0192941683
© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
Rini 3122
AUTHOR
14.3.16 delete

Salam, boleh email open water course and advance water course tak? (rini_capri@yahoo.com)

Reply
avatar
23.3.16 delete

Wassalam
selamat malam. abang wan sudah sent details ke account email awak, mohon maklumbalas jika sudah menerimanya..

call / whatsapps: 0192941683
© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
Ayie Pisces
AUTHOR
30.3.16 delete

harga terbaru bro. atau masih sama lagi all in?

Reply
avatar
Ayie Pisces
AUTHOR
30.3.16 delete

lesen padi berapa kalau all in?

Reply
avatar
Ammar Hamzah
AUTHOR
10.4.16 delete

Salam. Boleh email open water dive untuk 2 orang? ammar5059@gmail.com

Reply
avatar
17.4.16 delete

Wassalam
selamat pagi. abang wan sudah sent details ke account email awak, mohon maklumbalas jika sudah menerimanya..

call / whatsapps: 0192941683
© www.percutianpulautioman.blogspot.my

Reply
avatar
17.4.16 delete

Padi RM1350 / person

Reply
avatar
17.4.16 delete

ya harga terkini 2016

Reply
avatar
Hanif Rayney
AUTHOR
8.6.16 delete

Salam, tolong PM details PADI Open Water Course. Email saya: hanif.rayney@gmail.com

Reply
avatar
okyb
AUTHOR
5.9.16 delete

Salam.. boleh email open water course and advance water course tak? Planning nak buat bulan 3 tahun depan lepas monsun.. Kalau boleh harga all in.. Thanks.. okyb11@gmail.com

Reply
avatar
Mizz Honeydew
AUTHOR
6.9.16 delete

Assalamualaikum..
Boleh email pakej open water dive course untuk 2 orang?
lieyarnz@ymail.com

Reply
avatar
1.10.16 delete

Bang kalau nak amek lesen DOW berapa ea ?
Ahmadizzuddintaufek@gmail.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
12.10.16 delete

Assalamualaikum, tolong emailkan pakej utk tahun 2017 - amirah.muhamad92@gmail.com

Reply
avatar