Popular

PELANCONG SUDAH MULA MASUK TIOMAN | SNORKELING TRIP 31 JANUARI 2015

Assalamualaikum!
Lebih kurang 2 bulan pelancong tidak masuk tioman. Alhamdulillah 
30 Januari 2015 pelancong dah mula bercuti ke Pulau Tioman.
ni sedikit foto-foto yang hendak aku share kan. 

Gambar ini dirakam pada 31/01/2015 yang lepas...









Jika 
pembaca nak masuk Tioman
 boleh lah call/mesej aku di 0192941683 wan tioman

Jika nak harga pakej boleh letakkan email dibawah ini (ruang komen).
nanti aku hantar detail k.. wassalam
Previous
Next Post »

50 ulasan

Catat ulasan
5.2.15 delete

zaranomayano@gmail.com

Reply
avatar
5.2.15 delete

Salam, Selamat Malam, ❤

ya saya sudah sent detail.

wan ❤

Reply
avatar
7.2.15 delete

pekej sun beach berapa bos??
fazlizulkifli9189@gmail.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
7.2.15 delete

iylkha_95@yahoo.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
8.2.15 delete

haida_1992@yahoo.com

Reply
avatar
AaBe UnLucKy
AUTHOR
8.2.15 delete

admin... 3D2N tuk 4 orang... 24 - 26 feb... detail ke email aabe.redwarriors@ymail.com

Reply
avatar
AaBe UnLucKy
AUTHOR
8.2.15 delete

admin... 3D2N tuk 4 orang... 24 - 26 feb... detail ke email aabe.redwarriors@ymail.com

Reply
avatar
Iekha
AUTHOR
8.2.15 delete

rikha94@yahoo.com.my

Reply
avatar
Amir Afiq
AUTHOR
9.2.15 delete

3D2N amirafiqkamarolzaman@gmail.com

Reply
avatar
Noor Syera
AUTHOR
9.2.15 delete

admin... 3D2N utk 2 orang... 21- 23 feb... detail ke email noorsyera@gmail.com

Reply
avatar
Milleon Jaya
AUTHOR
9.2.15 delete

admin... 3D2N utk 5 orang... 22- 24 mac... detail ke email milleonjaya@gmail.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
9.2.15 delete

Admin, 3d2n untuk 2-4 org, bulan mac, package area kg. salang + waktu perjalanan feri, detail ke email ahmadsyariffudeen91@gmail.com. tq.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
10.2.15 delete

Admin pakej 3d2n 17-19FEB ney.. email ramborainey@gmail.com.. tq admin

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
10.2.15 delete

Salam Admin,
Pakej 3D2N untuk 4 org ( 2rooms) ,
3-5 April, package area kg. salang & waktu perjalanan feri,
Email ke hanizarosli@yahoo.com

Thanks.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
11.2.15 delete

Salam..
Pakej untuk 3 hari 2 malam
2/5/2015-3/5/2015, waktu perjalanan feri,tiket feri n semua,
email Shuk1909@yahoo.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
13.2.15 delete

Pakej 3D2N untuk 3 org bln Feb 2015
hidayahjamal17@yahoo.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
13.2.15 delete

Maaf silap..

Pakej 3D2N untuk 3 org bln march 2015
hidayahjamal17@yahoo.com

Reply
avatar
Wanda Redzuan
AUTHOR
14.2.15 delete

Boleh saya dapatkan pakej utk 5 org dr 21/8/2015-23/8/2015?
wahidaredzuan@gmail.com
Thank youu :)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
15.2.15 delete

Assalamualaikum,,,boleh emel pakej pada sy. ctmas259@yahoo.com.my

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
15.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
16.2.15 delete

salam..sy mencari pakej bulan madu di pulau tioman pada 17Mac - 19 Mac (3D2N)..
pakej termasuk snokelling..
noorainabdullah91@yahoo.com
TQ

Reply
avatar
16.2.15 delete

Email pakej boss
NURULEHSANMOHAMEDTAIB@GMAIL.COM

terima kasih

Reply
avatar
17.2.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
17.2.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
john labu
AUTHOR
18.2.15 delete

salam...email sy pakej

hasif_zainal@yahoo.com

tqvm

Reply
avatar
Elly Chan
AUTHOR
21.2.15 delete

hi.. email saya package untuk April
poisson_173@yahoo.com

Reply
avatar
abu zaheen
AUTHOR
22.2.15 delete

salam, email saya pakej untuk keluarga ( 2 dewasa + 2 kanak-kanak )

abuzaheen@gmail.com

Reply
avatar
22.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
22.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
22.2.15 delete

Salam.
Selamat Malam ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
mvzhaff
AUTHOR
7.3.15 delete

Salam,
mohon email pakej 3D2N untuk 4 org
early may.
mvzhaff@gmail.com
tq

Reply
avatar
7.3.15 delete

Salam.
Selamat Petang ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
* Maaf lewat ya :-)

nak sewa kamera underwater? RM50/3H2M

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
Suhazat Jahri
AUTHOR
11.3.15 delete

Suhazatjahri@gmail.com

Reply
avatar
11.3.15 delete

Salam.
Selamat Petang ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
:-)

nak sewa kamera underwater? RM50/3H2M

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar