Popular

Keadaan Terkini Di Pulau Tioman | 02 August 2015











Assalamualaikum.
Selamat pagi semua kawan-kawan abang.
Ketika ini ramai yang sudah tidur, mungkin ada yang sedang bermimpi hehe. Time ni abang wan baru lah dapat nak luangkan masa bersama blog. Untuk tidak membuangkan masa lagi
abang wan nak share gambar sekitar Pulau Tioman. Sejak akhir-akhir ini, para pengikut blog abang wan ramai yang call, sms dan whatsapp abang. Asyik bertanyakan mengenai cuaca di pulau. Diatas adalah gambar-gambar terkini yang abang wan rakam pada 02 August 2015. Kalau anda semua nak masuk Pulau, boleh lagi insyaAllah, Allah sentiasa memberi yang terbaik buat kita. Apapun maaf kerana ada kawan-kawan yang call abang tak sempat jawab. Dugaan juga ye kalau dah jadi artis, tak tahu lah camne.. haha..

Gambar dirakam pada 02 Aug 2015
Tukang Rakam adalah Abang Wan
Waktu tengahari
No tel 0192941683
Nama Abang Wan
Lokasi Pulau Tioman
Previous
Next Post »

6 ulasan

Catat ulasan
17.8.15 delete

Assalamualaikum. Boleh bagi quotation untuk pakej include snorkeling for 10 person? on 29-31 August 2015 di email jaja.fendy@yahoo.com. thanks.

Reply
avatar
19.8.15 delete

Waalaikumussalam. Hurm buat masa ini masih full..
jika Cik Nur Halijah ingin mendapat keputusan dari masa ke semasa boleh call/whatsapp abg di 0192941683..

mungkin ada yang cancel.. so whatsapp abg dulu k.. terima kasih diatas pertanyaan cik.

Reply
avatar
Sharmiza Ariffin
AUTHOR
6.9.15 delete

Assalam abg wan..sya & suami bercadang nk bercuti ke tioman pd bln april 2016 nnt..agak2 waktu tu keadaan di sana afdal tak uyk bercuti? Hehe..bkn apa..takut keadaan laut tdk mengizinkan je..bole bg quotation utk family sya yg besar x? Saya, suami & 6 org anak. Umo anak2..no1 15thn, no2 14thn, no3 7thn, no4 4thn, no5 3thn & no6 1thn..bole wasap saya 0164761772

Reply
avatar
7.9.15 delete

Salam. Thank you for your in this blog.

Selamat malam ❤ Salam perkenalan. Abang wan 100% berkhidmat di Pulau tioman, semua urusan booking direct resort, tiada orang tengah :-).

Saya akan whatsapp segera ya :-)
#Abang wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com


© www.percutianpulautioman.blogspot.com

Reply
avatar
19.11.15 delete

Salam abg wan..sy n kwan2 plan nk bcuti ke pulau tioman..dlm 8 org..tengah bln januari..ok x cuaca time tuh? And ade x pakej2 menarik utk kmi 3d/2n..thanks =)

Reply
avatar
8.12.15 delete

Wasalam.. hai Nursarah.
cuaca untuk pertengahan bulan januari mungkin x ok lg.. ada ombak kecil masa tu jika dilihat seperti tahun tahun sebelum ini.. pakej menarik ada..
whatsapp abg wan di 0192941683

Reply
avatar