Popular

Jadual Feri Bulan March 2015 (Mersing-Tioman-Mersing),


Assalamualaikum.
Selamat Malam and sweet dream haha
macam biasalah.. asal update je masuk jadual waktu dan photo-photo snorkeling. 2 hari lepas aku  guide pelancong ke waterfall. Alhamdulillah group yang aku bawa ni puas hati walaupun bayar cas tambahan untuk ke sana. senang-senang nanti aku uploadkan nya k
 ramai mesej aku nak jadual waktu feri bulan March. demi menjaga nama baik aku, aku upload juga la jadual waktu feri nye mlm ni. 
kalau korang nak ambik open water diving boleh la masukkan email korang di ruang komen, nanti aku send kan detail nya..

upload by: wan
no tel: 0192941683

Previous
Next Post »

12 ulasan

Catat ulasan
3.3.15 delete

Bole emailkan sy pakej bercuti di salang pulau tioman or any cadangan tempat di pulau tioman yg best pd 15 -18 MARCH 2015 ni
vanillacoklat1987@gmail.com

Reply
avatar
3.3.15 delete

Salam, Selamat Malam❤.
ya saya sudah sent detail ke acc email awk.
Selamat ❤ Malam


wan
0192941683 ❤

Reply
avatar
Rasidi Malik
AUTHOR
5.3.15 delete

Saya plan nak gi pulau tioman sabtu ni.. Nk nginap di tekek 4 org..2 ari 1 mlm.. Ahad blik.. Kalau nk gi air terjun baper charge nyer?

Reply
avatar
6.3.15 delete

bos... boleh... wassap saya 0192941683 wan, best price sy bg awk

Reply
avatar
dhom nawza
AUTHOR
9.3.15 delete

saya bercadang hendak bercuti ke pulau tioman, boleh beri detail pakej dan ativiti yang ditawarkan untuk 4 orang
email saya kinodax@gmail.com

Reply
avatar
10.3.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.



#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
13.3.15 delete

Sy plan nk g pulau tioman dgn wife..tpt mane yg paling best kat sana?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
14.3.15 delete

Salam. Bole email jadual perjalanan feri untuk bln april ? atiraezhar@yahoo.com

Reply
avatar
16.3.15 delete

wasalam.. untuk mengetahui jadual feri bulan 4, bos boleh sentiasa update jengguk-jengguk laman ini, insyaAllah akan di update segera apabila sudah dapat.

#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar
16.3.15 delete

ok.. soalan tuan tu saya agak rumit nak jawab sebab tengok pada bajet tuan, jika tuan bajet besar atau tidak kesah dengan harga sebaiknya tuan menginap di Japamala Resort, Tunamaya Resort. jika tuan bajet rendah semua lokasi best. sy dah bertahun2 berhadapan dengan pelancong, masing-masih ada citarasa sendiri dan komen sendiri. klu tanya saya, saya suka nazri place di ABC..

(saya tidak dibayar untuk memuji resort diatas) :-)

jika tuan/puan memerlukan botman boleh hubungi sy di 0192941683
wassap 24jam on

Reply
avatar
nadia shahida
AUTHOR
20.3.15 delete

assalamualaikum. ade pakej ape utk couple honeymoon ye? for my cousin. emailkan detail kat na_dieya@yahoo.com.
tq 😁

Reply
avatar
22.3.15 delete

Salam.
Selamat Pagi ❤
Saya sudah sent detail ke email tuan/puan.
#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


#Sewa kamera underwater RM50 for 3days 2nights


wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

wan ♡ 0192941683
percutianpulau@gmail.com

Reply
avatar