Popular

Cerita hidupku seorang pekerja

Assalamualaikum,

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi sempat juga aku update sedikit sebanyak kerj-kerja aku. Bukan ape, kalau dah sibuk, nak makan pun tak sempat. ada kesempatan hari ni boleh aku update sikit. untuk pengetahuan kawan-kawan, kat Tioman ni agak pelik sedikit cuacanya, semua itu telah ditentukan oleh Allah s.w.t.

ramai customer call, tanya pasal cuaca kat Tioman, memang baik, tak hujan. membe-membe call siap bagi tahu kt sekitar KL & Selangor lebat, tapi di Tioman tak hujan. aku masukkan sikit gambar untuk korang tengok, untuk cuci mata, hehehe

tunggu guest pergi jalan-jalan di duty free shop, Tekek


lepas pergi duty free shop, bawak dorang g Marine Park, Tekek.

Lepas snorkeling, guest makan pack lunch kt pondok. dah siap semua makan baru lah pergi ke Renggis Island pulak.



kat Renggis Island (trip kedua selepas snorkeling kat Marine Park)


Previous
Next Post »